renault-clio-overview-004.jpg.ximg.l_8_m.smart.jpg

 

Mutassa meg egyéniségét!

Érzéki vonalvezetés, dinamikus kialakítás, karakteres megjelenés és új fényjegyek full LED megvilágítással. Az Új CLIO modern és dinamikus kialakítása, az új Vérnarancs metálfényezéssel már az első pillanattól elvarázsol mindenkit. Személyre szabási lehetőségek, új felnik és R.S. Line sportverzió - az ikonikus városi autó mindenki számára kínál megfelelő kivitelt!

Varázsolja egyedivé Új CLIO-ját!


... az Új CLIO belső tere még többet kínál...

 

Válassza a vonzó stílust!

A belső térben minden egyes apró részletre odafigyeltünk. Az Új CLIO a legkiválóbb anyagokkal rendelkezik. Az új, csúcstechnológiás utastér és a kényelmes ülések olyan vezetési élményt biztosítanak, amely biztosan felébreszti az érzékeit. A még kellemesebb kialakítás érdekében pedig ismerje meg a belső tér személyre szabási lehetőségeit és a MULTI-SENSE vezetési üzemmód- és hangulatfény-beállítási lehetőségeket. A belső tér pont olyan lesz, amilyennek Ön megálmodja!

Ismerje meg az utastér kényelmét!

renault-clio-overview-0010.jpg.ximg.l_8_m.smart.jpg

... és megkönnyíti a vezetést a mindennapokban.

renault-clio-overview-0016.jpg.ximg.l_8_m.smart.jpg

 

Imádni fogja a vezetést

A kategória egyik legnagyobb érintőképernyője online navigációval, látványosságok a Google Helyek szolgáltatásban... A Renault CONNECT segítségével az Új CLIO rendkívül egyszerű csatlakozási élményt tesz lehetővé!

Az ikonikus autó a városban és az országúton egyaránt vigyáz Önre az aktív vészfékező rendszerrel és a gyalogosok észlelésével. Az Új CLIO a Renault EASY DRIVE legújabb megoldásait felhasználva egyszerűsíti le a vezetést és a parkolást, többek között a 360°-os kamerával és az Easy Park Assist parkolássegítő rendszerrel.

Ismerje meg a technológiákat!


Szeretné esetleg jobban megismerni a kiválasztott modellünket?

Brosúra Árlista Tervező

Márkáink
Renault Dacia